Letti Blog..:)

Történetek, idézetek, képek minden mennyiségben


I. fejezet

Letti vagyok, 16 éves. Egy magyarországi gimibe járok, most voltam első éves. Még nincs vége a sulinak,épp az utolsó hét tellik. Legjobb barátnőmmel, Vicky-vel nyáron Angliába megyünk nyaralni. Az egész nyár erre fog rámenni. De jó lessz. Vicky sikongatva rohan be az osztályba.
-Letti! Letti! Kijött az új IM! És óriásposzter van benne a One Directionról!
-Na nee! Ugye nekem is vettél??..Nevetés
-Persze! Egyébként plusszba Zayn poszter is van!
-Az a legjobb! Bárcsak egyszer láthatnám!
Teljes szívemből rajongok a One Directionért már egy éve. Csak úgy mint Vicky. Az én kedvencem Zayn, és Niall az övé pedig Harry. Nagyon szeretnék egyszer találkozni velük, hogy kérjek autogrammot. A múltkori számban olvastam, hogy Zaynnek van barátnője. Nagyon elbúsultam, pedig tudom, hogy soha nem lehetnék neki több mint egy egyszerű lány a sok közül. Végre kicsöngettek az utolsó órámról, és az épület kapujában egy ismerős arc fogadott. Marc volt az a barátom. Odaszaladtam, hozzá és megölteltem, majd pedig megcsókoltam.
-Szia Marc! Te hogy-hogy itt?Vigyor
-Szia szivem! Már nagyon hiányoztál úgyhogy megvártalak!
Marc 11.-kes és fakultációkra jár. Ma épp nem volt semmilye, előbb is végzett mint én. Ő egy kis községben lakik innen kb. 1 órányira. Csak este megy busza tehát elindultunk hozzánk. Anyu már tudja, hogy együtt vagyunk és nem is tiltakozik ellene. Tudja, hogy Marc jó gyerek és soha nem lépne félre, és, hogy nagyon szeret. Mégis furcsállom, hogy külföldre nem jön velem. Hát lehet nincs hozzá kedve. Mindenesetre megígérte, hogy mindig beszélünk telefonon, és Holleyn. Hazaértünk, betettem egy filmet és összebújva megnéztük. Az este hamar eljött, így Marc egy csókkal elbúcsúzott, és elindult a buszmegállóba. Én pedig elmentem lezuhanyozni, és fogatmosni. Vicky épp akkor hívott.
-Szia! Te holnap hánykor indul a repülő?
-Szia! Istenem te mindig mindent elfelejtesz?Nevetés Délután 4-kor.
-ÓÓ köszi, akkor kezdek is pakolni!
-Jó hogy mondod..!Szia!
-Szia!
Elővettem a legnagyobb bőröndöt amit a házban találtam, és bepakoltam mindent ami kell. Ekkor lépett be Anyu, titokzatos mosollyal az arcán.
-Na, Anyu, min mosolyogsz?..
-Hát szivem, nézd miket szereztünk nektek!
Ekkor mutatott fel két koncertjegyet, aminek a sarkán lévő szimbólum a One Directioné volt. Annyira örültem neki, hogy sírásban törtem ki.
-Jaj, Anyu! Köszönjük szépen!
-Ugyan nincs mit! Pakolj csak tovább! Szia!
-Szia Anya!
Bepakoltam a jegyeket a bőröndbe, azt pedig becsuktam. Nagyon álmos voltam ezért hamar elnyomott az álom. Reggel 7-kor keltem, felvettem a fekete szoknyámat és a matrózblúzt mert ma van az évzáró. Lementem reggelizni, és elvégeztem a szokásos reggeli teendőimet. 7:35 perckor elindultam a suliba és vártam,hogy minél előbb induljunk el már repülővel. Megvolt az évzáró, a bizonyítványosztás és elindultunk hozzánk Vickyvel, hogy amíg nem megyünk megnézzünk egy filmet. Majdnem hazaértünk, amikor megcsörrent a telefon. Anyu hívott.
-Letti merre vagytok?
-Mindjárt hazaérünk, kb 2 perc. De miért?
-Vicky szülei már itt vannak, és siessetek mert negyed óra múlva indul a gép, mert előrébb hozták a járatot.
-Rendben, megyünk.
Hanyatt-homlok rohantunk haza. Otthon gyorsan átöltöztünk, és elindultunk a repülőre. Pont odaértünk. Bepakoltuk a cuccunkat, eköszöntünk anyuéktól, és felszálltunk az Amerikába tartó gépre.
A gépen aludtunk, beszélgettünk, na és persze álmodoztunk a koncertről és a fiúkról. Gyorsan elment az a 5 óra ami a repülési idő. Odaértünk, és elfoglaltuk a helyünket az előre lefoglalt hotelben. Egy szobát kértünk, hogy ne legyen bonyodalom. Lifttel mentünk fel mivel a 4.-ken volt a szobánk.Úgy a 3.-kon lehettünk,mikor hangokat hallottunk, és mintha ezek a hangok Louis-tól származtak volna. Biztos csak tévedtünk, gondoltuk.
Felmentünk, kipakoltunk és átöltöztünk, hogy bevegyük London városát.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 1
Heti: 1
Havi: 23
Össz.: 11 057

Látogatottság növelés
Oldal: I.fejezet
Letti Blog..:) - © 2008 - 2024 - lettisblog.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »