Letti Blog..:)

Történetek, idézetek, képek minden mennyiségben


VII. fejezet


A koncert utáni buliba limuzinnal mentünk, kivéve Zayn-t. Ő nem került elő, és bevallom nem is keresném ezek után. Perrie is elhúzott, sőt többet látni se akarja a fiúkat. Nem értem, miért neki áll még feljebb? Istenem, a sztár csajok tényleg elkényeztetettek. A buli eszméletlen jó volt, végig táncoltam az egészet. Mindenkivel táncoltam. De Zayn a buli végéig sem került elő. Hiába bántott meg és szakítottunk nagyon aggódtam érte. Szóltam Vicky-nek, aki persze épp Harryvel táncolt, hogy megyek megkeresem Zayn-t mert nem hagy nyugodni a tudat, hogy bármi baja lehet. Felvettem a fekete dzsekimet a telefonomat magamhoz vettem és elmentem a közeli parkba, hátha ott van. Végigkiabáltam a parkot, de Zayn nem reagált. Ekkor találtam meg. Ott feküdt a park végébe egy fánál. Odarohantam hozzá.
-Zayn! Zayn! Hallasz engem?
-Letti,te vagy az?-kérdezte Zayn félkábán.
-Igen, én! Gyere odaviszlek a padhoz, leülünk és megbeszéljük.
Felsegítettem odamentünk a padhoz,leültünk és Zayn rámnézett.
-Most akkor vége?-kérdezte, és én egy könnycseppet láttam megcsillani az arcán.
-Igen Zayn, megcsaltál.Azthittem vége Perrievel, és te még is őt hívtad fel. Nem engem aki a feltételezett barátnőd voltam.
-Nem akartam! Csak a sajtó miatt volt! Szeretlek!
-Zayn, elhiszem, és énis szeretlek, de nem tudok többé benned megbízni neharagudj.
Hiába haragudtam rá, amikor közelebb hajolt nem akartam megállítani. Megcsókolt. Olyan vadul csókolt, olyan átkozottul mintha nem lenne holnap, és félne a mától. Szeretem, kimondhatatlanul szeretem és nem tudok nélküle élni. Nem soha nélküle nem. Mégis megcsalt. Így menjek vissza hozzá?
-Letti, még mindig te vagy az egyetlen lány az életemben!Gyere vissza hozzám!
-Nemtudom Zayn, még meggondolom, de egyenlőre menjünk a bálba vissza jó??
Szótlanul mentünk vissza egymás mellett, mikor megláttam Marc-ot, holt részegen feküdt egy padon. Mondtam Zaynnek menjen vissza én meg felkaparom ezt a barmot innen. Odamentem hozzá és kicsit megütögettem az kezét.
-Marc, ébredj! Mi a túrónak ittál ilyen sokat? Észnél vagy te hülye?
-Letti, neharagudj hogy megcsaltalak, szeretlek nagyon gyere vissza hozzám!
-Aha, most beszél belőled a pia! Na ülj fel!
És akkor váratlan dolog történt. Marc hozzám hajolt és megcsókolt. Észre se vettem mit csinálok. Olyan szenvedélyes csók volt mint régen. Ekkor jutott eszembe, hogy mit csinálok. Eltoltam magamtól Marc-ot és pofáncsaptam.
-Te nem vagy normális eszküszöm! Én Zayn-t szeretem nem téged! Már csak egy srác vagy a sok közül számomra! Beviszlek a Burger Kingbe veszünk egy kávét, szépen megiszod, és holnap az első repülővel viszlát Anglia! És nem ellenkezhetsz! Nem akarlak többé látni fogd fel!




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 1
Heti: 3
Havi: 25
Össz.: 11 059

Látogatottság növelés
Oldal: VII. fejezet
Letti Blog..:) - © 2008 - 2024 - lettisblog.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »