Letti Blog..:)

Történetek, idézetek, képek minden mennyiségben

VI. fejezet


Eszméletlen jó volt a koncert. Daniel, Vicky és én az első sorban tomboltunk. Ám később kiderült a mai nap nem várt fordulatot tartalmazott. A fiúk a számok után így szóltak a közönséghez:
- És most, had hívjunk fel pár embert, aki közel áll hozzánk, hogy elénekeljük nekik a Torn című számot! Köszönjük nektek, hogy ilyen jó barátaink lettetek.-mondta Liam.
- Egyenként mindenki egy embert hív fel a színpadra, és Liam kezdi. - tette hozzá Louis.
- Elsőként szólítanám Daniel-t, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen jó barátommá vált. - mondta Liam.
Dany a nagy taps közepette felment a színpadra, és beállt Liam mellé. Következő felhívó Louis volt.
- Szólítanám Eleonor-t a barátnőmet, akit mindenkinél jobban szeretek. -mosolygott Louis.
Eleonor felment a színpadra és beállt Louis mellé, aki persze rögtön átölelte. Következőnek Harry szólított valakit. Tudtam, hogy Vicky-t fogja hívni.
- Szólítanám Vicky-t a barátnőmet, akit nagyon szeretek, és akivel remélem, sokáig együtt leszünk még!-mondta egy huncut mosollyal Harry.
Vicky felment a színpadra, beállt Harry mellé, aki megcsókolta mire mindenki elkezdett sikongatni. Következőnek Zayn hívott fel valakit. Már készülődtem, hogy megyek és megcsókolhatom, ám Zayn így szólt:
- Szólítom Perrie-t azt a csodálatos lányt, akit szeretek!-mondta Zayn.
Hogy mi van? Perrie? Akit szeret? Na, hát most van vége Zaynnel! És nem érdekel, mit mond nekem! Perrie felment a színpadra és beállt Zayn mellé, a mellé a srác mellé, akivel éjjel még én aludtam. Következő szónokló Niall volt, ő volt az utolsó.
- Felhívnám Lettit, azt a lányt, akit én mindvégig szerettem, és reméltem, hogy engem választ.
Felmentem Niall mellé, és megöleltem. Ezután elénekelték a Torn-t és Harry megcsókolta Vicky-t, Louis Eleonor-t, Zayn Perrie-t, és ez esett a legrosszabbul nekem. Niall hozzám fordult.
- Letti gondolom ezután Zaynnel vége, és szeretném, ha eljönnél velem sétálni a Temze partjára, valamint Írországba látogatóba a szüleimhez. És bár vonakodva kérdem meg, de megcsókolhatlak?- kérdezte elpirulva.
- Niall igen Zaynnel vége, és nagyon szívesen elmegyek veled mindkét helyre, és igen megcsókolhatsz, de előtte...- mondtam és Zaynhez léptem.
- Letti, megmagyarázom! Ne hagyj el! Szeretlek!
- Zayn, benned már soha többé nem tudok megbízni, és tudod, mit mondok? Nem érdekel, hogy szeretsz! Én már soha többé nem tudlak szeretni! És, hogy mindenki tudja- fordultam a rajongókhoz.
- Ezt a gyűrűt Zayntől kaptam, és azt hittem tényleg szeret, és tényleg elhagyta Perrie-t, de nem így van. Hát Zayn, legyetek boldogok, és tessék itt a gyűrű. Nem akarok veled többé beszélni se! Vége van örökre! - kezébe nyomtam a gyűrűt és Niallhez léptem. Egy percig csak álltunk és néztük egymást. Mire a közönség elkezdett sikongatni és kiabálni:
- Csókot! Csókot!
Niall hozzám hajolt, és megpuszilta az ajkam. Majd pedig megcsókolt. Ölelt és csókolt egyszerre. Mindkettő szenvedélyes volt, és éreztem, hogy szeret. Amint végeztünk, a tömeg sikított és tapsolt. Ránéztem Zaynre, láttam rajta azt, hogy rosszul esik neki, hogy mással csókolóztam. Rám nézett, elejtett egy könnycseppet majd elrohant.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 1
Heti: 11
Havi: 33
Össz.: 11 067

Látogatottság növelés
Oldal: VI.fejezet
Letti Blog..:) - © 2008 - 2024 - lettisblog.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »